Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Whatsapp Güncellemesi : WhatsApp'ın ''zorunlu güncellemesi'' o kullanıcıları etkilemeyecek - Haber3

Whatsapp Güncellemesi : WhatsApp'ın ''zorunlu güncellemesi'' o kullanıcıları etkilemeyecek - Haber3. Anlık mesajlaşma uygulaması whatsapp, her ay düzenli olarak güncelleme yayınlıyor. Şimdi whatsapp bugün yaptığı güncellemesi ile de bu özellikten yararlanıyor. Whatsapp'ın sesli mesaj güncellemesi mesajlaşmaya yeni bir boyut katan uygulamanın en pratik kullanımlarından biri olan sesli mesaj özelliğine güncelleme ile yeni özellik … Ios 9 güncellemesi ile birlikte iphone'da video oynatırken zoom yapabilme özelliği aktif edilmişti. Whatsapp'ın bazı kullanıcılardan uygulama son sürümde olmasına rağmen sürüm güncellemesini isteme sorunu sonunda çözüldü.

Pek çoğumuz cep telefonlarında whatsapp tarafından sunulan gizlilik sözleşmesi ile karşılaştı. Bu uygulama ile karşınızdaki ile anlık mesajlaşabilir ve görüntülü konuşabilirsiniz. Whatsapp çevrimiçi özelliği kaldırıldı mı? Gelen bu güncelleme sadece youtube için geçerli değil. En güncel sürüm en yeni özellikleri ve hata iyileştirmelerini içerir.

Whatsapp İphone Güncellemesi | TeknoDestek
Whatsapp İphone Güncellemesi | TeknoDestek from teknodestek.com.tr
Whatsapp güncelleme hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Dünyanın ve türkiye'nin en fazla kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması whatsapp'ta akşam saatlerinde son görülme, çevrimiçi ve yazıyor özellikleri kullanılamıyordu. Whatsapp 1.5 milyarı aşan kullanıcı sayısıyla dünya üzerinde en popüler mesajlaşma uygulaması. Her zaman whatsapp'ın en güncel sürümünü kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Gelen bu güncelleme sadece youtube için geçerli değil. Mart ayında ios için gelen youtube videolarını whatsapp'tan çıkmadan izleme özelliği şimdi de android için geldi. Şu anda, whatsapp piyasadaki tüm telefon işletim sistemleriyle uyumludur: Şimdi whatsapp bugün yaptığı güncellemesi ile de bu özellikten yararlanıyor.

Whatsapp eski versiyon android kullanan birçok telefondan desteğini çekti ve çekmeye devam ediyor.

Dünyanın ve türkiye'nin en fazla kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması whatsapp'ta akşam saatlerinde son görülme, çevrimiçi ve yazıyor özellikleri kullanılamıyordu. Yeni whatsapp güncellemesi sayesinde kullanıcılar gruplar için üç seçeneğe sahip olacak. Anlık mesajlaşma uygulaması whatsapp, her ay düzenli olarak güncelleme yayınlıyor. Mart ayında ios için gelen youtube videolarını whatsapp'tan çıkmadan izleme özelliği şimdi de android için geldi. Şuanda bir çok telefon whatsapp çok eski sürüm kullanıyor, lütfen güncelleyin hatası veriyor. Son yılların en çok kullanılan uygulamalarından biri de whatsapp. En son whatsapp güncelleme haberleri. Yeni güncelleme ile birlikte whatsapp'a etiket mağazası gelecek. Pek çoğumuz cep telefonlarında whatsapp tarafından sunulan gizlilik sözleşmesi ile karşılaştı. Android, ios, symbian and windows phone. Bu en son whatsapp güncellemesi, 2 milyardan fazla kişi tarafından kullanılan facebook'un sahip olduğu uygulamaya iyileştirilmiş duvar günümüzün en popüler mesajlaşma uygulamalarından birisi olan whatsapp, tüm dünyada milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılmaya devam ediyor. Son zamanlarda adı sıkça anılan whatsapp hikayeler nihayet geldi. Whatsapp durum güncellemesinde bulunduğunuz an itibari ile yada arkadaşlarınıza bir bilgi paylaşımı yada bir not olarak'da bilgi verebilirsiniz.

Sorularının yanıtını araştırırken uygulamada ortaya çıkan sorun çözüldü. Şu anda, whatsapp piyasadaki tüm telefon işletim sistemleriyle uyumludur: En güncel sürüm en yeni özellikleri ve hata iyileştirmelerini içerir. Whatsapp gün geçtikçe birçok yeniliği bünyesine katıyor. Whatsapp güncelleme sorunu ile karşı karşıyayım.

WhatsApp Karanlık Mod Güncellemesi Geldi
WhatsApp Karanlık Mod Güncellemesi Geldi from www.turkmmo.com
Bakalım yeni whatsapp güncellemesi, kullanıcılara neler sunuyor? Whatsapp eski versiyon android kullanan birçok telefondan desteğini çekti ve çekmeye devam ediyor. Şu güne kadar herhangi bir problem olmadan güncelleme yapan whatsapp, son güncellemeyi kabul etmiyor. Bu uygulama ile karşınızdaki ile anlık mesajlaşabilir ve görüntülü konuşabilirsiniz. Whatsapp eski sürümleri android apk indirin veya whatsapp en son sürüme güncelleyin. Instagram ve facebook videolarını da whatsapp'tan çıkmadan. Whatsapp çevrimiçi özelliği kaldırıldı mı? Anlık mesajlaşma uygulaması whatsapp, her ay düzenli olarak güncelleme yayınlıyor.

Sözleşme kapsamında kullanım koşullarının değiştiğini söyleyen whatsapp, kullanıcı verilerine artık doğrudan facebook tarafından erişilebileceğini belirtti.

Whatsapp'ın güncelleme detayları ortaya çıktı. Whatsapp güncelleme hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Whatsapp durum güncellemesinde bulunduğunuz an itibari ile yada arkadaşlarınıza bir bilgi paylaşımı yada bir not olarak'da bilgi verebilirsiniz. Yeni whatsapp güncellemesi sayesinde kullanıcılar gruplar için üç seçeneğe sahip olacak. Whatsapp çıkış tarihi, değişiklik günlüğü ve daha fazlasını gözden geçirin. Son yılların en çok kullanılan uygulamalarından biri de whatsapp. Yeniliklere devam eden whatsapp'ta kullanıcıları güzel şeyler bekliyor diyebiliriz. Whatsapp'ın sesli mesaj güncellemesi mesajlaşmaya yeni bir boyut katan uygulamanın en pratik kullanımlarından biri olan sesli mesaj özelliğine güncelleme ile yeni özellik … Son zamanlarda adı sıkça anılan whatsapp hikayeler nihayet geldi. Whatsapp güncelleme indirerek sizler de hikayeler özelliğine kavuşabilirsiniz. Popüler sohbet uygulaması olan whatsapp iphone için bugün whatsapp 2.12.14 güncellemesini yayınladı. Anlık mesajlaşma uygulaması whatsapp, her ay düzenli olarak güncelleme yayınlıyor. Şu güne kadar herhangi bir problem olmadan güncelleme yapan whatsapp, son güncellemeyi kabul etmiyor.

Popüler sohbet uygulaması olan whatsapp iphone için bugün whatsapp 2.12.14 güncellemesini yayınladı. Yeni güncelleme ile birlikte whatsapp'a etiket mağazası gelecek. Whatsapp uygulamasını iki ayrı yöntem kullanarak güncelleyebilirsiniz. Tabi ki yeni gelen özellikler bazı sorunlara neden olmakta. Yeni güncelleme ile neler değişti, whatsapp eskisi kadar sade ve kullanışlı mı kalacak bilmiyoruz ama güncellemelerinizi aşağıdaki linklerden yapabilirsiniz.

Whatsapp'a Youtube güncellemesi
Whatsapp'a Youtube güncellemesi from img.piri.net
En güncel sürüm en yeni özellikleri ve hata iyileştirmelerini içerir. Şu güne kadar herhangi bir problem olmadan güncelleme yapan whatsapp, son güncellemeyi kabul etmiyor. Whatsapp güncelleme hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Yeni gelen özellikler geldikçe güvenlik açıkları konusunda da bazı önlemler almaya devam ediyorlar. Şuanda bir çok telefon whatsapp çok eski sürüm kullanıyor, lütfen güncelleyin hatası veriyor. Whatsapp eski sürümleri android apk indirin veya whatsapp en son sürüme güncelleyin. Pek çoğumuz cep telefonlarında whatsapp tarafından sunulan gizlilik sözleşmesi ile karşılaştı. İki adımlı doğrulama, facebook, twitter, google ve dropbox gibi diğer pek çok hizmette hâlihazırda bulunan tanınmış bir güvenlik özelliğidir.

Whatsapp güncelleme haberleri için tıklayınız.

Bu videomuzda ünlü mesajlaşma uygulaması whataspp'a yeni yelen güncellemeyle birlikte eklenen durum ve hikaye. Whatsapp durum güncellemesinde bulunduğunuz an itibari ile yada arkadaşlarınıza bir bilgi paylaşımı yada bir not olarak'da bilgi verebilirsiniz. Mart ayında ios için gelen youtube videolarını whatsapp'tan çıkmadan izleme özelliği şimdi de android için geldi. Şuanda bir çok telefon whatsapp çok eski sürüm kullanıyor, lütfen güncelleyin hatası veriyor. Whatsapp 1.5 milyarı aşan kullanıcı sayısıyla dünya üzerinde en popüler mesajlaşma uygulaması. Whatsapp gün geçtikçe birçok yeniliği bünyesine katıyor. Görüntülü konuşma için whatsapp i̇ndir. Whatsapp güncellemesini nasıl geri alabilirim? Her yeni gelen özellikte kullanıcıları arasında ilgi görüp kullanılmakta. Whatsapp uygulamasının sorunsuz çalışması için veya güncel özelliklere sahip olabilmek için uygulamayı sürekli olarak güncel tutmanız gerekmektedir. Gelen bu güncelleme sadece youtube için geçerli değil. Bakalım yeni whatsapp güncellemesi, kullanıcılara neler sunuyor? Whatsapp çıkış tarihi, değişiklik günlüğü ve daha fazlasını gözden geçirin.

Whatsapp eski sürümleri android apk indirin veya whatsapp en son sürüme güncelleyin whatsapp güncelleme. Whatsapp güncelleme haberleri için tıklayınız.

Post a Comment for "Whatsapp Güncellemesi : WhatsApp'ın ''zorunlu güncellemesi'' o kullanıcıları etkilemeyecek - Haber3"